1.2.2015

Lisää listoja...

Jei, meillä on listat! Tänään saatiin olkkari listoitettua, joten ensi viikonlopulle jää sitten ikkunoiden listoitus. Sen jälkeen ovatkin molemmat makkarit ja olohuone valmiita.

Lisäksi ensi viikonlopulle on varattu sähkömieheltä audienssiaika, katsotaan mitä pitää tehdä, että saadaan mummonmökin sähköt tälle vuosituhannelle. Toivottavasti saisi samantien hoidettua sähköt niin että saisi sähköä, kun ajattelin mennä mökille muutamaksi päiväksi jossakin vaiheessa purkamaan eteistä. No joka tapauksessa nyt teetämme kaikki sisäpuolen sähkötyöt, ja keväällä sitten laitatamme pihan sähköt ja porakaivon pumpun kuntoon.

Ismolla tuli idea jota tulemme toteuttamaan eteisessä. Meillähän on tapetteina vihreätä ja pinkkiä (faded salmon!!!!) makkareissa. Näitä värejä tulemme sisällyttämään eteisen värimaailmassa. 

Pikkuhiljaa myöskin kaikki tavarat ovat löytäneet paikkansa. Oma makkarimme on jo sisustettu sillain kuin sen haluammekin. Pieni makkari ja olohuone vielä vähän elävät, eli tavaraa siirrellään paikasta A paikkaan B Ismon suureksi kauhuksi. Aina kun on jotakin laitettu varmaan talteen mun jäljiltä, joita sitten ei kuitenkaan löydy mistään.

Tällä kertaa emme ottaneet kuvia, mutta ehkä ensi viikolla voisi muutaman räpsiä. Ai niin, ja Holjassakin oli tullut lunta. On se hyvä kun on tehty käytävät kuntoon ja kunnolla. On kivempi tehdä lumitöitä kun on tasainen ja mukava alusta. Tosin kaikki lumi on mennyt kukkapenkkiin. Luulisi viinien ja magnolioiden sekä hortensioiden selviävän lumen alla.

1 kommentti:

 1. Hi,

  I'm Andrew from Brisbane Australia. I have been following your blog for awhile. The Google translator has as much trouble as myself with Finnish. It is quite funny the translation. It is all about hotdogs and sausages.

  I have my in-laws following you as well and they can help fill in the details as they are Finnish.

  My wife and I bought a mummonmokki last year in Lappajarvi and it is amazingly similar to yours. We are doing the same as you in renovating each time we are there, which is a bit slower and harder as we are so far away. But we will be there in June for 6 weeks to continue our mokki renovation and enjoy the awesome Finnish Summer with lots of saunas and grilli's.
  Keep up the good work.

  Regards,
  Andrew Ford

  VastaaPoista