13.11.2012

Tapettisuunnitelmia

Nyt kun olemme päässeet vauhtiin remontissa, pitää alkaa jo suunnittelemaan seiniä ja niiden pintoja. Harmiksemme komeimmat hirsiseinät ovat ulkoseinää, joten niitä emme kovin mielellämme jätä paljaiksi, vaan hirret peittyvät eristävillä puukuitulevyillä ja puukuitulevyt tapetoidaan. Makuuhuoneen seinä, jossa on tukittu ikkunanaukko, jää ainoaksi paljaaksi hirsiseinäksi - lukuunottamatta ikkunanaukon kohtaa, johon tulee kiinteä sängynpääty.

Mutta, sitten itse asiaan, eli tapetteihin. Päätimme tukea "paikallista" teollisuutta ja hommata tapetit Pihlgren & Ritolalta, eli Toijalalaista tekoa tulevat seiniemme koristeet olemaan. Heidän tuotteisiinsa voi tutustua Tapettitehtaan kotisivuilla ja Helsingissä Tapettitalo on heidän jälleenmyyjänsä.

Ison ja pienen makuuhuoneen seinät tapetoidaan pääosin Silkkiraita tapetilla. Ison makuuhuoneen sängynpäätyyn tulee Herraskartano ja pienen makuuhuoneen päätyseinää tulee koristamaan Lilja. Olohuoneen seiniin taas tulee pääosin harmaa versio Herraskartanosta, mietinnässä on vielä tosin, josko pinkopahvittaisimme ja maalaisimme olohuoneen makuuhuoneiden puoleisen seinän.

Keittiön tapetit ovat vielä hieman kysymysmerkki, mutta todennäköisesti päädymme johonkin Pihlgren & Ritolan lastenmalliston tapettiin :-)

Herraskartano, Silkkiraita ja LiljaEi kommentteja:

Lähetä kommentti